+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

22:59
Compania WIZZ AIR a efectuat astăzi 14 MARTIE 2023 ultimul zbor din CHIȘINĂU.

Compania WIZZ AIR a efectuat astăzi 14 MARTIE 2023 ultimul zbor din CHIȘINĂU. Ultimul zbor fiind BERLIN - CHIȘINĂU - BERLIN ce trebuia sa fie operat pe data de 13 MARTIE dar a fost reprogramat pentru astăzi 14 MARTIE.

WIZZ AIR îșii suspendă toate zborurile spre și dinspre Republica Moldova din 14 MARTIE 2023. Într-un comunicat emis la data de 27 FEBRUARIE 2023, compania aeriană low-cost a menționat că a monitorizat îndeaproape situația securității din Moldova și a fost în permanență în contact cu diverse autorități și agenții locale și internaționale. În cele din urmă a luat o decizie asumată, susține operatorul maghiar.

”Siguranța pasagerilor și a echipajului rămâne prioritatea numărul unu a WIZZ AIR, iar ca urmare a evoluțiilor recente din Moldova și a riscului ridicat, dar nu iminent, din spațiul aerian al țării, WIZZ AIR a luat decizia dificilă, dar responsabilă, de a suspenda toate zborurile către Chișinău începând cu data de 14 MARTIE”, a precizat WIZZ AIR într-un comunicat.

Clienții afectați, care au rezervat bilete direct prin www.wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene, vor fi notificați prin e-mail și pot opta pentru rezervarea gratuită a unui alt bilet, pentru rambursarea a 120% din tariful inițial achitat sub formă de credit pentru rezervări viitoare sau rambursarea a 100% din prețul biletului.

WIZZ AIR susține că rămâne loială pieței din Moldova și va continua să evalueze constant situația, pentru a relua operațiunile și pentru a redeschide baza, de îndată ce acest lucru va putea fi realizat în siguranță.

Categorie: NOUTĂȚI WIZZ AIR | Vizualizări: 671 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar